Je hebt JavaScript ondersteuning nodig op deze website. Deze browser ondersteunt JavaScript niet of er worden scripts geblokkeerd. De Algemene verordening gegevensbescherming in werking vanaf 25 mei 2018 - Amsterdam North Stars
Teamcode   Welk team?  Teamcode   Welk team? 
HS1 Softbal senioren 1 DS1 Softbal dames 1
HS2 Softbal senioren 2 JH1 Honkbal Junioren 1
HS3 Softbal senioren 3 JH2 Honkbal Junioren 1
H1 Honkbal senioren 1   AH1 Honkbal Aspiranten 1
H2 Honkbal senioren 2 PH1 Honkbal Pupillen 1
H3 Honkbal senioren 3 PH2 Honkbal Pupillen 2

De Algemene verordening gegevensbescherming in werking vanaf 25 mei 2018

Amsterdam North Stars

De Algemene verordening gegevensbescherming in werking vanaf 25 mei 2018.
Ook Amsterdam North stars verwerkt persoonsgegevens.

De Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) is van kracht en bevat de regels voor het (automatisch) verwerken van persoonsgegevens. De AVG zal de privacy rechten van mensen scherper gaan waarborgen.
Amsterdam North Stars verwerkt ook persoonsgegevens van haar leden en relaties. Wij willen hierover graag duidelijk en transparant zijn. In het privacy-beleid (http://www.amsterdamnorthstars.nl naar gedragsregels en dan Privacy-beleid) geven wij je antwoord op de belangrijkste vragen over de verwerking van persoonsgegevens door Amsterdam North Stars.

Voor vragen of klachten over de verwerking van persoonsgegevens door Amsterdam North Stars kun je terecht bij het bestuur van Amsterdam North Stars of door een email te sturen aan de secretaris ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) of contact opnemen met de vertrouwenspersonen wanneer u anoniemer wil reageren via http://www.amsterdamnorthstars.nl naar gedragsregels en dan vertrouwenspersoon.