Je hebt JavaScript ondersteuning nodig op deze website. Deze browser ondersteunt JavaScript niet of er worden scripts geblokkeerd. Home - Amsterdam North Stars

ANS banner 2016

Jos Peeters ontvangt Slugger Award

Een trotse Jos Peeters (midden achterste rij) samen met de andere award winnaars op het KNBSB Congres. Links naast Jos staat Robert Eenhoorn.

Tijdens het KNBSB Congres op zaterdag 8 december 2018 heeft Jos Peeters de prestigieuze Slugger Award uitgereikt gekregen. Jos heeft deze prijs ontvangen voor zijn enorme verdiensten voor het Gehandicapten Honkbal (G-honkbal) in Nederland.

Jos is één van de initiatiefnemers en grote inspirators van het G-honkbal in Nederland. Door de inzet van Jos worden er elk jaar door heel Nederland een aantal G-honkbal­toernooien georganiseerd. Amsterdam North Stars is een vaste aanwezige op deze toernooien met maar liefst twee teams onder leiding van Jos.

Jos was onder valse voorwendselen naar het KNBSB Congres in Nieuwegein gelokt en was dan ook volledig verrast en overweldigd toen hij deze prijs in ontvangst mocht nemen.

Jos benadrukte in zijn dankwoord dat het hem niet gelukt zou zijn zonder de onmisbare hulp van Ineke Berkhout en Piet Gijswijt en dat het zijn grootste wens is om op korte termijn met een G-honkbalteam in de reguliere softbalcompetitie uit te kunnen komen.

Trots kijken Ineke Berkhout en Piet Gijswijt toe hoe Jos Peeters zijn prijs krijgt uitgereikt.

Het bestuur van Amsterdam North Stars feliciteert Jos (en Ineke en Piet) met deze welverdiende prijs en hopen dat dit een verdere stimulans zal zijn om het G-honkbal verder te ontwikkelen.

De Algemene verordening gegevensbescherming in werking vanaf 25 mei 2018

Amsterdam North Stars

De Algemene verordening gegevensbescherming in werking vanaf 25 mei 2018.
Ook Amsterdam North stars verwerkt persoonsgegevens.

De Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) is van kracht en bevat de regels voor het (automatisch) verwerken van persoonsgegevens. De AVG zal de privacy rechten van mensen scherper gaan waarborgen.
Amsterdam North Stars verwerkt ook persoonsgegevens van haar leden en relaties. Wij willen hierover graag duidelijk en transparant zijn. In het privacy-beleid (http://www.amsterdamnorthstars.nl naar gedragsregels en dan Privacy-beleid) geven wij je antwoord op de belangrijkste vragen over de verwerking van persoonsgegevens door Amsterdam North Stars.

Voor vragen of klachten over de verwerking van persoonsgegevens door Amsterdam North Stars kun je terecht bij het bestuur van Amsterdam North Stars of door een email te sturen aan de secretaris ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) of contact opnemen met de vertrouwenspersonen wanneer u anoniemer wil reageren via http://www.amsterdamnorthstars.nl naar gedragsregels en dan vertrouwenspersoon.

Website update - alle teamprogramma's gereed

Website update:
Het wedstrijdprogramma per team (voor alle 11 teams) is nu beschikbaar, verder zijn de volgende menu-keuzes gereed gekomen
- "Competitie > Recente uitslagen"
- "Competitie > Poules en standen actueel"
- "Competitie > Archief > Standen 2017" (=extra)
"Competitie > Oefenwedstrijden..." is al een tijdje klaar
Omdat we afhankelijk zijn van de KNBSB/Sportlink zijn op dit moment nog niet alle poules/standen in de database ingevuld

Website update - Alle team wedstrijdprogramma's in verenigingsagenda

Website update:
in de verenigingsagenda zijn nu van alle 11 (HB en SB) teams, behalve G1 en G2, de (Sportlink) wedstrijdagenda's opgenomen.
https://bit.ly/2Ef7lE4

Website update - Scheidrechters in programma-overzicht

Website update: de website wordt op dit moment aangepast.
Amsterdam North Stars is trots dat het met maar liefst 11(!) teams en 2 G-teams deelneemt aan de KNBSB competitie. Dit heeft natuurlijk gevolgen voor de website (www.amsterdamnorthstars.nl). In de loop van deze week zullen de team-menu's worden uitgebreid en worden aangepast.

De (Google) agenda van de vereniging gaat dan de agenda's bevatten die via Sportlink (KNBSB) app beschikbaar zijn.
De programma-overzichten, thuis- en uitwedstrijden (vereniging en per team) worden aangepast, incl. poule-standen.

Deze majeure operatie gaat enige dagen in beslag nemen en dit bericht is bedoeld voor de melding van de eerste wijziging:

Scheidsrechters zijn nu opgenomen in het programma overzicht "Competitie>Alle wedstrijden" en "Competitie>Thuiswedstrijden"

http://amsterdamnorthstars.nl/…/competitie/wedstrijden-alles

http://amsterdamnorthstars.nl/…/competitie/wedstrijden-thuis